21 Ocak 2009 Çarşamba

Babamın Günü

Siz daha birkaç aylıkken sizin dünyaya gelmenizi merakla ve heyecanla bekleyen, tabi bir evlat sahibi olmanın haklı gururunu yaşayan babalarınızı hatırladığınız bu mutlu günde, yani babalar gününde babanıza bir süpriz yapmaya ne dersiniz?

Anneler günü kutlamaları kadar ön planda olmayıp, kendini geri planda tutan babalar günü kutlamaları hep karambole gelir tabiri caizse. Haziran ayı yaz başlangıcı olduğu için ya tatilde olursunuz ya da sıcakların verdiği rehavetle unutuverirsiniz babalar gününü. İşte bu babalar gününde de babanız sizin bu güzel günü unutacağını düşündüğü anda ona bir süpriz yapın. Merak etmeyin, minik ve anlamlı bu süpriz için çok fazla para harcamayacağız. Yapmamız gereken elimize bir kalem ve kalbimiz kadar temiz bir beyaz kağıt almak. Ve başlamak içimizden geldiği gibi yazmaya...

Bu mektubu babanız için, yanı başınızdaki o koruyucu ve sert mizaçlı meleğiniz için yazmaya başlayın. Belki ilk doğum gününde size aldığı ilk hediyeden bahsedebilir, onu eski mutlu günlere götürebilirsiniz. Sizin birinci doğum gününüzdeki heyecanı o an da yaşayacağına emin olabilirsiniz. Unutmayın ellerinizle, kendi emeğiniz ve kalbinizin temizliğiyle hazırladığınız bu mektuba anneniz ne kadar sevinecekse babanız da en az o kadar sevinecek ve mutlu olacaktır.

Mektubunuzu yazdınız, biraz da biriktirdiğiniz haşlıklarla babanıza kendi paranızla bir hediye almak istiyorsunuz fakat ne alacağınıza karar mı veremediniz. Öyleyse size küçük bir tüyo verelim. Sizi her an hatırlatacak ve babanızın her an yanında taşıyacağı bir hediyeye ne dersiniz. Evet, sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bu hediye bir kol saati. Zamanı öğrenebilmek adına sürekli kontrol ettiğimiz kol saatini, evladımızın hediye ettiğini bilmek sanırım bizlere her an doyumsuz bir mutluluk verirdi. Öyleyse babalarıma da aynı hazzı verecektir.

Unutmayın, mektubu ve aldığımız hoş bir saati babamıza haziran ayının üçüncü pazarı hediye edeceğiz...

3 yorum:

  1. babalargünükutlusun

    YanıtlaSil
  2. babamın değeri daha büyük galiba elinizdeki saatler fazla satamadınız.onun için böle bi yazı yazmayı tercih ettiniz..kusura bakmayın ben babama o uyuduruk saatleri almam hayatta!size de para kazandırmam :)

    YanıtlaSil