15 Haziran 2009 Pazartesi

umut etmek ve özlemek

Merhaba, ben 41 yaşındayım ve babayım. Bütün yorumları okudum; bir çoğu mini bebişlerin (hepsini çok seviyorum) yorumları. Çok içten ve samimi olarak yazılmış. Ve şu anda bu içtenlikleri okudukça ağlıyorum hemde hüngür hüngür. En az bu bebişler gibi bu yaşımda babama seslenmek isterdim. Varsın kazık kadar adam desinler 5 yaşında bir çocuk saflığıyla babama seslenmek isterdim. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatmak isterdim.12 yaşındaydım ve baban artık cennette dediler. 28 yıl oldu, babamsız bir yaşamdayım. Onu çok özlüyorum… bende babayım maalesef çocuklarımdan ayrıyım. Onları 2-3 haftada bir görüyorum. Kızım sevgilim birtanem 4 yaşında. Onun sevgisi ile babalığın ne demek olduğunu anlıyorum. Başak kızım canımın içi seni sonsuz sonsoz seviyorum. Şafak ve Burak sizleri de en az Başak kadar seviyorum oğullarım. Ama başak daha çok küçüüüük :) :):).

Siz değerli anne babalar sakın çocuklarınıza ne anne hasreti nede baba hasreti çektirmeyin. Vebali büyük olur. Saygılarımla.

İbrahim sönmez

1 yorum:

  1. dBlL5O zkmgvihnpkva, [url=http://kioboakomnei.com/]kioboakomnei[/url], [link=http://xacjrxwadbsg.com/]xacjrxwadbsg[/link], http://kdqzooclywwh.com/

    YanıtlaSil